Presedintele lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas (foto), a declarat ca Steaua este favorita in meciul din aceasta seara si crede ca ambele echipe se pot califica in optimile de finala ale competitiei. "Steaua este o echipa buna, care a facut un rez
Presedintele lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas (foto), a declarat ca Steaua este favorita in meciul din aceasta seara si crede ca ambele echipe se pot califica in optimile de finala ale competitiei. "Steaua este o echipa buna, care a facut un rezultat bun in primul meci. Dica este un jucator bun, pe care l-am vrea la noi. Cred ca Steaua este favorita, dupa meciul excelent facut la Kiev", a afirmat Aulas duminica, la sosirea delegatiei lui OL pe Aeroportul Baneasa. Aulas a mentionat ca nu a fost surprins de victoria obtinuta de Steaua la Kiev, ci de diferenta de scor, 4-1. "Stim ca Steaua este o echipa foarte buna, au jucat si alte echipe franceze cu ea, Lens, de exemplu, care ne-a dat multe informatii. Nu am fost surprinsi de rezultatul de la Kiev, ci de scor. Cred ca trei echipe, Steaua, Lyon si Real, se pot califica. Din nefericire, sunt doar doua locuri, iar cineva va trebui sa ramana afara. Steaua este intr-o pozitie ce o avantajeaza, pentru ca a castigat foarte usor in deplasare. Cred ca Steaua si Lyon se pot califica impreuna", a punctat Aulas. Acesta spera ca Lyon sa invinga Steaua si sa continue astfel seria buna avuta in acest debut de sezon. Aulas a vorbit si despre presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali. "Am citit multe lucruri, este o persoana dinamica si pasionata, ceea ce este indispensabil atunci cand esti presedinte de club", a subliniat Aulas.
Juninho: "Lyon trebuie sa se teama de Steaua"
Mijlocasul brazilian Juninho Pernambucano a declarat ca echipa franceza trebuie sa se teama de Steaua, despre care a afirmat ca are ca principal atu jocul colectiv. "Am vazut primul meci al Stelei, este o echipa care are un joc colectiv foarte bun, dar si tineri capabili sa marcheze. Cred ca va fi un meci foarte greu, dar vom incerca sa jucam la nivelul nostru. Cred ca si Lyon se va teme de Steaua, dar sper sa castige cea mai buna", a punctat Juninho. Considerat a fi unul dintre cei mai periculosi fotbalisti de la Lyon, Juninho a preferat sa vorbeasca despre forta de grup a echipei franceze. "Suntem o echipa care a progresat, care joaca impreuna de mult timp. Forta echipei noastre este colectivul. Avem jucatori care pot face diferenta, dar echipa gandeste mereu colectiv. Eu muncesc mult si cred in antrenamente", a subliniat internationalul brazilian. Mijlocasul francez Alou Diarra considera insa ca Steaua trebuie sa fie echipa care sa se teama: "Stim ca Steaua este o echipa foarte buna, o respectam mult. Cred ca Steaua trebuie sa se teama de Lyon". In drum spre autocar, atacantul brazilian Fred s-a limitat la a spune ca "Steaua este o echipa buna".
Organizare de cinci stele
Lyon a sosit duminica seara la Bucuresti, in vederea meciului cu Steaua. Primul care a iesit din vama a fost antrenorul cu portarii, Joel Bats (fost international francez), iar ultimul care a urcat in autocar a fost antrenorul principal Gerard Houllier. Campionii Frantei din ultimele cinci sezoane au venit imbracati in costume de prezentare si au acordat autografe la aeroport. Acestiai au fost asteptati de autocarul clubului, sosit inca de sambata la Bucuresti, care este vopsit in culorile rosu, albastru si alb, avand in mijloc desenata stema gruparii. Pe spatarul fiecarui scaun din autocar este inscris numele fiecarui fotbalist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.