Teodor Atanasiu (foto) a fost ieri audiat de procurorul militar Dan Voinea, in dosarul care i-a adus suspendarea din functia de ministru al Apararii, ca urmare a plangerii depuse de Adriana Saftoiu si de deputatul PSD Eugen Bejinariu. La iesirea

Teodor Atanasiu (foto) a fost ieri audiat de procurorul militar Dan Voinea, in dosarul care i-a adus suspendarea din functia de ministru al Apararii, ca urmare a plangerii depuse de Adriana Saftoiu si de deputatul PSD Eugen Bejinariu.

La iesirea din cladirea Parchetului instantei supreme, Teodor Atanasiu a declarat ca a cerut procurorilor sa dea ""un verdict"" cat mai repede in dosarul sau, apreciind ca, deja, acestia au toate conditiile necesare pentru a se pronunta daca vor incepe sau nu urmarirea penala. Oficialul suspendat a subliniat ca a depus toate actele pe care le considera necesare in dovedirea nevinovatiei sale si ca a vazut toate probele, inclusiv declaratia generalului Radici si ale celor de la DIA.

MARTORI PROTEJATI? ""Cei care sunt audiati pot sa spuna ce vor, eu nu pot sa comentez. Nici numele martorilor audiati in aceasta cauza nu vi le putem spune, deoarece ei au identitate protejata. Va pot spune insa ca nu am ajuns cu ancheta in faza in care sa pot trage o concluzie"", ne-a declarat ieri generalul de justitie Dan Voinea. Instanta va decide astazi, la cererea lui Atanasiu, daca va anula sau nu decretul prezidential prin care acesta a fost suspendat din functie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.