O femeie de 55 de ani, din orasul polonez Lobez, care a cultivat marijuana pentru a-si "calma" vaca, a fost acuzata de politisti de posesie de droguri, ea riscand o pedeapsa cu inchisoarea de pana la trei ani. Femeia a declarat politistilor ca vaca e
O femeie de 55 de ani, din orasul polonez Lobez, care a cultivat marijuana pentru a-si "calma" vaca, a fost acuzata de politisti de posesie de droguri, ea riscand o pedeapsa cu inchisoarea de pana la trei ani. Femeia a declarat politistilor ca vaca ei era "cam zglobie si neascultatoare", odata rupand mana unui barbat, de aceea a ascultat sfatul unor vecini si i-a amestecat nutretul obisnuit cu cannabis. "Vaca a devenit linistita ca un mielusel", a declarat senina femeia de 55 de ani, in timpul anchetei. "Plantele crescute de femeie, din seminte cumparate de la un magazin local, erau inalte de aproape trei metri si se inmulteau cu repeziciune", au declarat anchetatorii. Posesia de marijuana este aspru pedepsita de legea poloneza, femeia riscand o pedeapsa cu inchisoarea de pana la trei ani. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.