CFR-ul lui Dorinel a facut al doilea pas gresit in ultimele patru etape si a pierdut al doilea meci din Liga I, scor 0-1 cu UTA, la Arad. Gazdele au marcat prin Danalache, dupa o faza creata de Mara, apoi au ramas in 10 jucatori, dupa eliminarea lui
CFR-ul lui Dorinel a facut al doilea pas gresit in ultimele patru etape si a pierdut al doilea meci din Liga I, scor 0-1 cu UTA, la Arad. Gazdele au marcat prin Danalache, dupa o faza creata de Mara, apoi au ramas in 10 jucatori, dupa eliminarea lui Ad. Rusu (minutul 86). Portughezul Pedro Oliveira (CFR) a primit al doilea cartonas galben, si implicit pe cel rosu, dupa incheierea partidei, deoarece a sutat mingea in afara terenului dupa fluierul final. Inainte de inceperea partidei, capitanii celor doua echipe au dat citire unui mesaj in care indeamna la respectarea spiritului de fair-play, meciurile din etapa a 9-a a Ligii I disputandu-se sub egida "Ziua FIFA Fair-Play". Antrenorul de la UTA Arad, Marius Lacatus (foto), a declarat ca la meciul cu CFR jocul nu a fost spectaculos, insa formatia sa a fost pragmatica si si-a atins obiectivul, obtinand victoria. "Am avut alta atitudine fata de joc. Spectacolul a lipsit, dar am fost pragmatici si ne-am atins obiectivul", a afirmat Lacatus. Referitor la venirea la UTA a lui Sabin Ilie, care a evoluat ultima oara in liga a doua chineza, Lacatus a spus: "Sabin a facut cantonamentul cu echipa. Nu am reusit sa rezolvam actele. Este greu sa lucram cu chinezii". La randul sau, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, considera ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil in meciul din deplasare cu UTA. "Am facut o partida foarte slaba. Cel mai ingrijorator este ca ne-a lasat concentrarea din nou pentru ca la singura ocazie avuta de UTA, aceasta a marcat. Sub presiune nu jucam cum trebuie. Fara daruire, CFR nu poate sa se bata la campionat. Din punctul meu de vedere un egal era mai echitabil", a spus Munteanu, care a precizat ca va lua masuri drastice fata de jucatorii sai. Munteanu a precizat ca nu a evoluat in partida cu UTA, desi se afla pe lista cu fotbalistii pentru acest meci, deoarece inainte de joc a simtit o durere in piept. Munteanu a facut referire si la testul antidoping la care s-a supus benevol, dupa partida cu "Poli" Timisoara, din etapa a 7-a a Ligii I: "In doua-trei zile veti avea rezultatul. Nu cred ca toti oamenii din Romania sunt necivilizati, sunt si oameni de onoare". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.