Vicepresedintele lui "Poli" Timisoara, Emil Rosianu, a declarat ca este multumit de victoria din meciul cu Unirea Urziceni (scor 1-0), insa este nemultumit de joc. Rosianu a precizat ca lucreaza inca la capitolul de motivare a jucatorilor. De asemene
Vicepresedintele lui "Poli" Timisoara, Emil Rosianu, a declarat ca este multumit de victoria din meciul cu Unirea Urziceni (scor 1-0), insa este nemultumit de joc. Rosianu a precizat ca lucreaza inca la capitolul de motivare a jucatorilor. De asemenea, antrenorul banatenilor, Sorin Cartu, considera ca important este faptul ca Timisoara a invins, chiar daca poate nu a avut o evolutie spectaculoasa si si-ar fi dorit mai mult. Cartu a facut referire si la arbitrajele de care a avut parte echipa timisoreana, precizand ca nu a uitat prestatia lui Alexandru Tudor de la partida cu Otelul Galati, din etapa a 8-a a Ligii I. Cartu crede ca arbitrajul a decazut mult in ultima perioada. La meci a fost prezent si Gheorghe Chivorchian, caruia i s-a propus un post in conducerea gruparii banatene. Chivorchian a spus ca in curand va da un raspuns. Altfel, Mihaita Plesan a afirmat ca sotia sa, Oana, va veni la toate meciurile formatiei timisorene cu catelul lor, care la partida de sambata a fost prezent in tribuna, cu o esarfa alb-violeta la gat. Plesan a spus ca se bucura de victoria din meciul cu Unirea, dar si-ar fi dorit ca aceasta sa fie mai categorica. In schimb, Iulian Mihaescu, antrenorul de la Unirea, a declarat ca si-ar fi dorit ca echipa sa sa obtina macar un rezultat de egalitate. "Am venit aici sa luam cel putin un punct, dar ma gandeam si la trei puncte. Sunt dezamagit ca nu am luat macar un punct", a spus Mihaescu. Acesta s-a declarat surprins de pozitia a saptea pe care Timisoara o ocupa in clasament, precizand ca la echipa timisoreana sunt foarte multi bani si jucatori de valoare care nu sunt mai slabi decat cei de la formatiile din Bucuresti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.