La aproape o luna de la data cand ar fi fost batut de Adrian Mutu la Hotelul Rex, ospatarul Gigi Grosu a depus o plangere penala la Inspectoratul Judetean din Constanta.

Semnele de intrebare care planeaza asupra povestii in care Adrian Mutu a fost acuzat ca a batut un ospatar in interiorul Hotelului Rex din Mamaia sunt departe de a se risipi.
DECLARATIE. In cursul zilei de ieri, Gigi Grosu, cel care sustine ca a fost agresat de atacantul Fiorentinei in noaptea de 29 spre 30 august, dupa meciul dintre Romania si Bulgaria, a depus o plangere penala impotriva fotbalistului la Serviciul Judiciar al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. In intampinarea facuta autoritatilor, Grosu isi mentine declaratia potrivit careia ar fi fost batut de Mutu si sustine ca s-a decis sa depuna plangerea, deoarece Mutu i-ar fi amenintat familia cu moartea. Acesta va fi examinat in cursul zilei de azi la Laboratorul de Medicina Legala. De asemenea, Grosu i-a cerut lui Mutu 500.000 de euro daune morale pentru a-si retrage plangerea si a precizat ca-i va da in judecata si pe Victor Piturca, Dumitru Dragomir, Gabi Tamas, Cosmin Contra si Ciprian Marica, pentru declaratii mincinoase.