De la 10 octombrie, in magazinele de specialitate se va gasi noul album al grupului Holograf. Cum era de asteptat, single-ul de promovare e o balada, se numeste ""Asa frumoasa"" si a inceput sa fie difuzata in FM. Compozitor si chitarist bas

De la 10 octombrie, in magazinele de specialitate se va gasi noul album al grupului Holograf. Cum era de asteptat, single-ul de promovare e o balada,
se numeste ""Asa frumoasa"" si a inceput sa fie difuzata in FM.

Compozitor si chitarist bas al formatiei, Iulian ""Mugurel"" Vrabete a oferit, in premiera, cititorilor Jurnalului National cateva amanunte privind noul disc, asteptat cu nerabdare de fani. Despre pauza discografica a spus: ""Noi nu am avut niciodata un ritm foarte rapid al lansarilor, dar e adevarat ca de data asta am depasit trei ani. Initial am dorit sa lansam discul in primavara, dar, fiindca ne-am dedulcit si noi la lucrul de studio, am tot intervenit in piese si asta a amanat finalizarea"". Pe de alta parte, ""Pur si simplu"" a fost un album care a produs cinci-sase single-uri, si de aceea nu ne-am grabit sa-l ""astupam"".
ZECE PIESE NOI. Referitor la ""Taina"", am aflat ca este produs, ca si precedentul (""Pur si simplu""), de Holograf Production si va fi distribuit de Roton. Noul disc are zece piese (compozitii de grup) din care, daca ne luam dupa tempo-uri, cinci sunt ritmate si patru medii, plus balada amintita mai sus. La provocarea: ""Va deranjeaza cand se vorbeste ca, acum, Holografii canta muzica usoara?"" raspunsul a venit imediat: ""Nu ne deranjeaza, pentru ca noi stim ce cantam"". Am insistat: ""De ce nu trageti vreo doua, trei rockuri sa inchideti gura tuturor?"", iar replica a fost: ""Daca am sti ca vreunul ar ajunge vreodata pe un radio (exceptand alea doua care le stim), am fi incercat. De fapt poti gasi unul-doua mai tepene si pe «Taina» si o sa te intrebam mai tarziu cine le-a difuzat"". Holograf a avut si cativa invitati care si-au adus aportul la inregistrari. ""Un solo extraordinar de sax alto de la Flavius Teodosiu (Germania), niste voci frumoase de la Roxana Andronescu (Spin), niste chitare acustice de la Marius Batu si super-mixaje de la Carmelo Labate (Italia). Tuturor le multumim si pe aceasta cale.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.