Cele mai valoroase patru echipe ale momentului din poloul romanesc, Steaua-Stirom, Dinamo, CSM Oradea si Astra Arad, s-au calificat, ieri, in turneul final al Cupei Romaniei, urmand ca la finele acestei saptamani sa-si dispute mult ravnitul trofeu. L
Cele mai valoroase patru echipe ale momentului din poloul romanesc, Steaua-Stirom, Dinamo, CSM Oradea si Astra Arad, s-au calificat, ieri, in turneul final al Cupei Romaniei, urmand ca la finele acestei saptamani sa-si dispute mult ravnitul trofeu. La Bucuresti, pe o vreme caineasca, Steaua-Stirom si Dinamo au reusit sa ia fata echipelor Rapid si Sportul Studentesc, giulestenii ratand accesul in careul de asi dupa ce au fost invinsi, ieri, de ros-albastrii si au terminat la egalitate cu ros-albii, intr-un meci anost disputat sambata.
De altfel, singurul meci interesant si spectaculos din turneul semifinal din Capitala a avut loc, vineri seara, cand Steaua-Stirom si Dinamo au terminat la egalitate, scor 9-9, veteranul Adrian Cretu marcand sase goluri! La Oradea, CSM din localitate s-a distrat cu adversarele, castigand clar turneul, in vreme ce Astra Arad si Poli Cluj s-au luptat pentru locul secund, primii invingand cu 20-11. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.