Procuror Laura Codruta Kövesi a fost propusa de Ministrul Justitiei, Monica Macovei, pentru functia de procuror general al Romaniei. Propunerea de numire a fost transmisa luni Consiliului Superior al Magistraturii spre avizare, Sectia p
Procuror

Laura Codruta Kövesi a fost propusa de Ministrul Justitiei, Monica Macovei, pentru functia de procuror general al Romaniei. Propunerea de numire a fost transmisa luni Consiliului Superior al Magistraturii spre avizare, Sectia pentru procurori urmand sa avizeze peste trei zile aceasta propunere. Functia de procuror general al Romaniei a ramas vacanta din 21 iulie, cand Ilie Botos si-a dat demisia, ca urmare a scandalului privind fuga lui Omar Hayssam. Laura Codruta Kövesi a ocupat functia de procuror-sef al structurii teritoriale Sibiu de combatere a criminalitatii organizate (2000-2004). Din ianuarie 2006, Kövesi conduce Biroul Teritorial Sibiu al DIICOT. Pentru nominalizarea sa in functia de procuror general al Romaniei, Jurnalul National o declara pe Laura Codruta Kövesi ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.