PD are de ieri un vot in plus la Camera Deputatilor. Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD.
Acesta a fost exclus in primavara acestui an din PSD de conducerea filialei Alba, pe motiv ca a adus prejudi
PD are de ieri un vot in plus la Camera Deputatilor. Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD.
Acesta a fost exclus in primavara acestui an din PSD de conducerea filialei Alba, pe motiv ca a adus prejudicii imaginii partidului si ar fi incercat sa negocieze trecerea la PD si PNL.
El a fost acuzat atunci ca, suparat pentru ca nu a fost reales in functia de presedinte al Organizatiei judetene Alba a PSD, a declansat actiuni publice de denigrare a activitatii celor alesi in conducerea judeteana a partidului, refuzand sa colaboreze cu aceasta.
La acea data, Sarbu a contestat dur decizia conducerii PSD Alba, spunand ca este ""o maniera KGB-ista de executie"". Parlamentarul a ales sa treaca in randurile democratilor, pentru ""a-si continua activitatea politica spre binele judetului"".
Alaturi de Liviu Mugurel Sarbu, in PD s-a inscris si Cornel Suciu, fost purtator de cuvant al PSD Alba in perioada in care Sarbu era presedintele filialei. O data cu inscrierea lui Sarbu, PD va numara nici mai mult, nici mai putin de 51 de deputati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.