UCRAINA, UPL, etapa a 8-a * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru Sahtar Donetk, 1-1 in deplasare cu Dnepr Dneprpetrovsk. Marica a fost schimbat in minutul 62 de Belik. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit RAZVAN RAT (suspendat) si FLAVIUS STOICAN (accidentat) * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 80 pentru DINAMO KIEV, 1-1 in deplasare cu Vorskla Poltava. Cernat l-a schimbat pe Diogo Rincon. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA (accidentat) si TIBERIU GHIOANE (a renuntat la fotbal din motive medicale). Pentru Vorskla, CATALIN LICHIOIU a fost titular, dar i-a lasat locul lui Popov in minutul 62
l MARIUS MITU a marcat golul victorios pentru Metalurg Donetk, 1-0 acasa cu Metalurg Zaporoje. Mitu a fost integralist si a inscris in minutul 79.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 5-a * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 1-2 in deplasare cu Bayern München. Reghecampf a primit un cartonas galben si a fost schimbat de Fiel in minutul 65.
BULGARIA, PFL, etapa a 7-a * FLORENTIN PETRE a reusit o "dubla" pentru TSKA Sofia, 6-1 acasa cu Slavia Sofia. Petre a fost integralist si a marcat in minutele 31 si 85. La TSKA, EUGEN TRICA a fost titular, a primit un cartonas galben si a fost schimbat de Iurukov in minutul 76, in timp ce ALEXANDRU PITURCA nu a fost inclus in lot.
UNGARIA, NB-I, etapa a 7-a * SERGIU HOMEI (integralist), ION IBRIC (integralist), MARIUS RADU (integralist, avertizat cu cartonas galben), LUCIAN CRISTIAN MUNTEANU (integralist) si CRISTIAN CIGAN (din minutul 63 in locul lui T. Szabo) au jucat pentru FC Sopron, 3-1 in deplasare cu Reac. De la Sopron, echipa al carei patron este MARIUS VIZER, iar presedinte este TIBOR SELYMES, a lipsit SEBASTIAN IANC * CIPRIAN BINDER a fost titular pentru Diosgyor, 1-2 acasa cu Vasas Budapesta. Binder a fost schimbat in minutul 63 de Douva.
ITALIA, Serie B, etapa a 4-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-2 in deplasare cu Genoa.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 7-a * DANIEL NICULAE a jucat toate minutele pentru AJ Auxerre, 2-2 acasa cu Sedan. Niculae a primit un cartonas galben * FLORIN BRATU a fost integralist la Valenciennes, 0-2 in deplasare cu OGC Nice.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 7-a * ALIN STOICA a lipsit de la KAA Gent, 4-1 in deplasare cu Lierse.
CIPRU, Premier League, etapa a 5-a * DANIEL BALAN a marcat pentru Omonia Nicosia, 2-0 acasa cu Anorthosis Famagusta. Balan a fost integralist si a inscris in minutul 38 pentru Omonia, echipa antrenata de IOAN ANDONE. La Anorthosis, STELIAN CARABAS a fost titular, dar a fost schimbat in minutul 58 de Fabinho
l DANIEL FLOREA a jucat toate minutele pentru Apoel Nicosia, 3-1 in deplasare cu Aep Paphos * MIHAI STERE (schimbat in minutul 61 de Markou) si ADRIAN MIHALCEA (integralist) au jucat pentru Aris Limassol, 1-0 in deplasare cu Apollon Limassol, echipa de la care a lipsit BOGDAN ANDONE. (MIG)