De la 3 ani a intrat in lumina reflectoarelor, prin colaborarea cu grupul Minisong. La 9 ani juca rolul Abramburicai din indragita emisiune pentru copii, ""Abracadabra"". Acum, interpreteaza rolul Mimi Curca in sitcomul ""La Bloc"", de la Pro TV. Dan

De la 3 ani a intrat in lumina reflectoarelor, prin colaborarea cu grupul Minisong. La 9 ani juca rolul Abramburicai din indragita emisiune pentru copii, ""Abracadabra"". Acum, interpreteaza rolul Mimi Curca in sitcomul ""La Bloc"", de la Pro TV. Dana Rogoz implineste astazi 21 de ani.

""Am trait cea mai frumoasa copilarie""

""Mama a fost «vinovata» de alegerea acestui drum al meu. M-a dus cand eram mica la Minisong si apoi la «Abracadabra», doar ca sa am o activitate. La inceput totul era o joaca pentru mine, si apoi joaca s-a transformat in ceva serios, aproape fara sa-mi dau seama. Am avut noroc. Am trait cea mai frumoasa copilarie alaturi de colegii mei din «Abracadabra» si cea mai frumoasa adolescenta alaturi de echipa din «La Bloc». Responsabilitatile m-au maturizat putin mai repede, cum era si normal. Daca as avea din nou 3 ani, as urla din carucior la mama sa ma duca la Minisong, ca sa o pot lua de la capat. N-am avut niciodata vreun model in viata profesionala sau in cea personala. In schimb, pe Marian Ralea l-am iubit foarte tare cand eram mica si imi e inca unul dintre cei mai dragi oameni. Daca n-as fi trecut prin «scoala» lui, probabil ca n-as fi ales sa dau la Facultatea de Actorie.
Ce este cu adevarat important pentru mine? Familia mea. E important sa stii sa visezi, sa iubesti si sa ramai optimist. In curand implinesc 11 ani de televiziune! Din prima zi de emisie ProTV am fost pe post si m-am bucurat de statutul «Copilul Pro». Nu mi-am facut niciodata planuri. Cand eram Abramburica, visam ca emisiunea «Abracadabra» sa nu se termine niciodata si sa imi pot aduce copilul in echipa Magicianului. Acum visez ca «La Bloc» sa implineasca la fel de multe episoade ca «Tanar si nelinistit».
In fiecare an, de ziua mea, pregatesc cu minutiozitate niste petreceri cu tema. Anul acesta va fi Painting Party! M-am mutat de curand in casa noua si ii voi lasa pe invitati sa-mi picteze peretii. Daca anul trecut obligatia lor a fost sa vina imbracati in personaje de film, anul asta va trebui sa vina cat mai urat imbracati, in haine pe care le pot strica. Peretii vor fi impartiti in mai multe chenare numerotate, iar ei vor trage la sorti dintr-o caciula ce chenar vor urma sa picteze. In felul acesta nu vor sti ce colegi-pictori vor avea. Tot anul acesta imi voi testa si calitatile de bucatareasa pe «bietii» invitati, incercand sa fac mai multe salate si punch - n-am mai facut niciodata, nici macar n-am mai baut vreodata, dar am deja vreo zece retete luate de pe internet si sper sa imi reuseasca. Va fi o petrecere restransa si sper sa iasa asa cum imi doresc.
Cel mai greu de ziua ta este sa iti faci bilantul pe anul care a trecut si planul pentru anul urmator. Eu cand suflu in tort ma gandesc intotdeauna la oamenii la care tin cel mai mult, ma gandesc sa fie fericiti si sa traiesc alaturi de ei inca un an.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.