Pentru jucatorii italianului Giuseppe Giannini meciul cu "cainii" a parut incheiat inca din minutul 3, dupa golul inscris cu capul de Claudiu Niculescu, si chiar asa avea sa fie in ciuda unei rapide egalari a formatiei gazda prin Ciprian Tanasa care
Pentru jucatorii italianului Giuseppe Giannini meciul cu "cainii" a parut incheiat inca din minutul 3, dupa golul inscris cu capul de Claudiu Niculescu, si chiar asa avea sa fie in ciuda unei rapide egalari a formatiei gazda prin Ciprian Tanasa care a deviat in plasa o reluare a lui Dauda. A fost o simpla intamplare, intrucat dinamovistii au revenit destul de repede in avantaj prin reusita lui Ionel Ganea, care a profitat de spatiile largi dintre fundasii centrali ai argesenilor, pentru ca in ultimul minut al primei reprize Moti sa inscrie pentru 3-1, cap din sase metru dupa un corner executat de C. Munteanu, si sa asigure o oarecare lejeritate inaintea abordarii celei de a doua parti a jocului. Chiar asa aveau sa se petreaca lucrurile, FC Arges dominand in ultimele 45 de minute, in care au ratat vreo cinci mari ocazii de gol, insa izbutind sa inscrie o singura data, pe final, cand Bilasco a transformat o lovitura de la 11 metri. Ca un amanunt, raportul de forte din teren s-a schimbat la mijlocul primei reprize, imediat dupa golul de 2-1 al oaspetilor, cand din echipa gazda a fost scos ex-dinamovistul Ionut Badea, cel acuzat de suporterii "violetilor" de non-combat, asa cum i se intamplase si in ultima etapa a campionatului trecut, pe cand evolua la Vaslui, de unde a fost alungat de insusi Porumboiu. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.