Antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, s-a declarat multumit de eficacitatea elevilor sai.
""Am avut alta atitudine fata de joc. Spectacolul a lipsit, dar am fost pragmatici si ne-am atins obiectivul"", a afirmat Lacatus, care a explicat apoi
Antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, s-a declarat multumit de eficacitatea elevilor sai.
""Am avut alta atitudine fata de joc. Spectacolul a lipsit, dar am fost pragmatici si ne-am atins obiectivul"", a afirmat Lacatus, care a explicat apoi si de ce nu a jucat Sabin Ilie: ""El a facut cantonamentul cu echipa, dar nu am reusit sa rezolvam actele. Este greu sa lucram cu chinezii"". De partea cealalta, Dorinel Munteanu a considerat ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. ""Am facut o partida foarte slaba. Cel mai ingrijorator este ca ne-a lasat concentrarea din nou, pentru ca UTA a marcat la singura ocazie avuta. Sub presiune nu jucam cum trebuie. Fara daruire, CFR nu poate sa se bata la campionat"", a spus Munteanu, care a precizat ca va lua masuri drastice fata de jucatorii sai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.