Rapid a castigat aseara ultimul meci al etapei, 3-2 in fata Farului, echipa pe a carei banca tehnica a redebutat antrenorul Ion Marin. Meciul a fost foarte spectaculos, gazdele revenind de doua ori dupa ce constantenii au trecut in avantaj. ""Sun
Rapid a castigat aseara ultimul meci al etapei, 3-2 in fata Farului, echipa pe a carei banca tehnica a redebutat antrenorul Ion Marin.

Meciul a fost foarte spectaculos, gazdele revenind de doua ori dupa ce constantenii au trecut in avantaj. ""Sunt foarte multumit de modul in care echipa a reactionat dupa primirea golurilor, dar sunt total nemultumit de primul gol. Asemenea greseli am vazut doar la juniori. Daca reusim sa eliminam superficialitatile vom reusi sa revenim in top. A fost o repriza secunda fantastica, iar ei au avut in Vlas un portar in zi mare. Acest rezultat ne da incredere, pentru ca ne asteapta o saptamana foarte grea cu partidele de la Madeira, din Cupa UEFA, si cea cu Dinamo"", a declarat antrenorul gazdelor, Razvan Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.