Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani ""Hartia va fi albastra"", cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Radu Muntean, a castigat premiul pentru Cel mai bun film in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Eurasia,
Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani ""Hartia va fi albastra"", cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Radu Muntean, a castigat premiul pentru Cel mai bun film in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Film Eurasia, desfasurat in Antalya. Filmul lui Muntean a fost prezent in festival alaturi de alte noua filme, productii asiatice si europene, si a fost votat in unanimitate de juriul festivalului ca fiind cel mai bun film al competitiei. ""Hartia va fi albastra"" este o coproductie Multimedia Est si Antena 1, din distributia caruia fac parte actori precum Paul Ipate, Dragos Bucur, Tudor Istodor sau Andi Vasluianu. Filmul a obtinut la sfarsitul lunii august mentiunea speciala a juriului in competitia de lungmetraje a Festivalului de la Sarajevo. Pentru distinctia obtinuta, Jurnalul National il declara pe Radu Muntean ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.