Lyon a trecut cu 4-1 de Lille la ultimul test dinaintea duelului cu Steaua. Echipa spulberata nu este o necunoscuta, ci tot o reprezentanta a Frantei in Liga Campionilor. In ultimul meci dinaintea confruntarii cu Steaua din grupa E a Ligii Campion

Lyon a trecut cu 4-1 de Lille la ultimul test dinaintea duelului cu Steaua. Echipa spulberata nu este o necunoscuta, ci tot o reprezentanta a Frantei in Liga Campionilor.

In ultimul meci dinaintea confruntarii cu Steaua din grupa E a Ligii Campionilor, Lyon a spulberat cu 4-1 pe Lille, in etapa a 7-a a campionatului Frantei.
REVANSA. Florent Malouda a deschis scorul in minutul 6, iar Lille a egalat in urma unui autogol al lui Cris. Lyon s-a dezlantuit in partea a doua a jocului, cand au iesit la rampa brazilienii. Fred i-a pasat decisiv conationalului sau Juninho, in minutul 52, apoi a semnat el insusi o dubla (a€™65 si a€™70). ""Meciul cu Lille a fost o repetitie buna inaintea partidei de la Bucuresti, fiindca am intalnit un adversar atletic, prezentand caracteristici similare Stelei, in special la nivel fizic"", a spus Florent Malouda. Totodata, baietii lui Gerard Houllier si-au luat revansa in fata lui Lille, echipa pe care nu o mai batusera din 2004 si in fata careia au suferit patru esecuri consecutive in ultimele sezoane. ""Trebuia sa castigam. Nu pentru ca Lille era bestia noastra neagra, ci pentru a pune lucrurile la punct"", a spus tehnicianul francez. Lyon continua sa ramana neinvinsa in Ligue 1, cu 19 puncte adunate in sapte etape. Antrenorul Gerard Houllier a trimis pe teren urmatorii jucatori: Coupet - Reveillere, Cris, Squillaci, Abidal - Toulalan (a€™77 A. Diarra) - Kallstrom, Juninho, Malouda - Govou (a€˜76 Wiltord), Fred (a€™71 Benzema).

EGAL PENTRU DINAMO KIEV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.