Dupa ce Ovidiu Stanga a demisionat din functia de antrenor principal, Adrian Mititelu l-a convins pe Stefan Stoica sa preia echipa. Costica Stefanescu si Nicolae Ungureanu au plecat si ei de la Universitatea. Situatie aproape dramatica pentru Univ

Dupa ce Ovidiu Stanga a demisionat din functia de antrenor principal, Adrian Mititelu l-a convins pe Stefan Stoica sa preia echipa. Costica Stefanescu si Nicolae Ungureanu au plecat si ei de la Universitatea.

Situatie aproape dramatica pentru Universitatea Craiova. Dupa un inceput de campionat acceptabil, craiovenii nu se mai regasesc deloc, ultima partida disputata pe teren propriu, cu Otelul Galati, consfintind o noua infrangere si un pasiv de minus 9 la ""adevar"". In aceste conditii, Ovidiu Stanga a demisionat, urmand ca locul sau sa fie luat de Stefan Stoica.
MASURI. La putin timp dupa finalul meciului de sambata, Ovidiu Stanga a anuntat ca demisioneaza din functia de antrenor principal al oltenilor. ""Nu mai pot rezista! Am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru redresarea echipei, dar totul a fost zadarnic"", a spus Stanga. Hotararea acestuia a fost certificata si de Adrian Mititelu, care a afirmat ca singurul care va ramane la echipa este Daniel Mogosanu: ""Vor pleca si Costica Stefanescu si Nicolae Ungureanu. Aducerea lor la echipa a fost o greseala"". Fostul capitan al ""Craiovei Maxima"" a fost instalat in functia de director tehnic in etapa a 3-a, iar Ungureanu a venit cu atributii de pregatire fizica in etapa a 4-a. In ceea ce-l priveste pe Stefan Stoica, acesta va fi instalat azi la echipa, fostul component al Universitatii de la finele anilor a€™80 renuntand la functia de antrenor secund la Omonia Nicosia, unde ""principal"" este Ioan Andone. Stoica va fi ajutat de un fost coechipier al sau de la ""Stiinta"" Stefan Crisan, care se va ocupa de pregatirea portarilor, si de Daniel Mogosanu.

STRATAGEMA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.