Nu exista artist care sa nu fie miscat de necazurile semenilor. Atunci cand le sta in putinta, vedetele ii ajuta pe cei aflati in suferinta. Printre VIP-urile cu inima larga se numara si fetele de la Heaven, care au cantat recent la Sighisoara intr-u
Nu exista artist care sa nu fie miscat de necazurile semenilor. Atunci cand le sta in putinta, vedetele ii ajuta pe cei aflati in suferinta. Printre VIP-urile cu inima larga se numara si fetele de la Heaven, care au cantat recent la Sighisoara intr-un concert caritabil.
Au mai participat Ramona, Essenza - Julia ex-Sexxy si trupa 112. Spectacolul a avut ca scop strangerea de fonduri din donatii, pentru a ajuta o tanara de 26 de ani, Sabina Gall, bolnava de distonie generalizata. Femeia este imobilizata la pat in majoritatea timpului. Suma necesara drumului, spitalizarii si interventiei chirurgicale din Germania se ridica la 40.000 de euro, la care se adauga costurile recuperarii postoperatorii. Cel mai emotionant moment, pentru toata lumea, a fost atunci cand la concert a ajuns si Sabina, ajutata de parintii ei. Din pacate, ea n-a putut ramane pana la sfarsitul spectacolului. Fetele de la Heaven au intrat pe scena plangand, impresionate de taria de caracter a Sabinei. ""Ceea ce m-a impresionat extrem de tare a fost atitudinea Sabinei. Am descoperit o femeie puternica si cu o dorinta de viata fantastica, pe care noi, cei care nu suferim, n-o avem"", a declarat Adina Postelnicu de la Heaven.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.