Dinamo s-a impus la Pitesti mai lejer decat o arata scorul si isi pastreaza avansul de sapte puncte fata de Steaua in varful clasamentului. ""Asa cum am spus, datorita presiunii, vom juca de acum si impotriva arbitrilor. La primul gol al pitesten
Dinamo s-a impus la Pitesti mai lejer decat o arata scorul si isi pastreaza avansul de sapte puncte fata de Steaua in varful clasamentului.

""Asa cum am spus, datorita presiunii, vom juca de acum si impotriva arbitrilor. La primul gol al pitestenilor n-a fost nici vorba de corner, iar noua ni s-a anulat un gol perfect valabil. Vom inainta la CCA o cerere in care vom solicita arbitri straini la urmatoarele meciuri"", a declarat directorul executiv al ""cainilor"", Cristian Borcea.
In primele zece minute, cei aproximativ 2.000 de suporteri dinamovisti au stat in afara arenei, in semn de solidaritate cu fanii Stelei, batuti de jandarmi dupa derby-ul din Stefan cel Mare. Ei au afisat urmatoarele bannere: ""Suporteri impuscati. Unde sunt jandarmii vinovati?"" si ""Noi, amendati, ca am injurat, voi, liberi, desi ne-ati impuscat"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.