Pesedista Rodica Stanoiu s-a dat ieri in spectacol, in fata sediului CNSAS, unde venise sa vada concluzia grafologului referitoare la notele informative atribuite ei, dar pe care senatorul nu le recunoaste. Ca si cu ocazia ultimei vizite la CNSAS, St
Pesedista Rodica Stanoiu s-a dat ieri in spectacol, in fata sediului CNSAS, unde venise sa vada concluzia grafologului referitoare la notele informative atribuite ei, dar pe care senatorul nu le recunoaste. Ca si cu ocazia ultimei vizite la CNSAS, Stanoiu a refuzat sa stea de vorba cu presa, cu diferenta ca ieri nu a mai emis nici o interjectie de revoltare, intrand intr-o silentio stampa vecina cu mutenia. Pentru a fi sigura ca nu se va mai incurca de ziaristi la iesirea din sediu, Stanoiu si-a angajat special pentru acest eveniment doua "gorile", echipate cu pistoale, cu sarcina clara de a-i proteja gingasa faptura. Bodyguarzii erau echipati ca pentru o misiune periculoasa pe un front de lupta: unul purta o uniforma asemanatoare celei folosite de angajatii brigazilor speciale ale Politiei si Jandarmeriei, iar celalalt, pantaloni de camuflaj. Ziaristii care ascultau in fata sediului CNSAS cuvantarea neobosita a lui Cazimir Ionescu l-au lasat pe acesta balta in momentul in care Stanoiu a deschis usa si a incercat sa faca un slalom direct pana la masina. Jurnalistii s-au pus in fata ei, blocandu-i trecerea, moment in care bodyguarzii angajati cu ora ai senatorului au intrat in misiune. Dupa ce au facut un gard in jurul ei si au reusit sa o inchida in masina senatoriala, cele doua gorile au fost nevoite sa aiba propriul razboi cu presa, care voia sa afle cine sunt si de unde vin. Devotati cauzei, cei doi n-au scos nici un sunet, dar si-au facut loc pana la masina de teren parcata in capatul stradutei unde se afla sediul CNSAS impartind coate si branci reporterilor de televiziune. Dupa care, au apucat-o unde au vazut cu ochii.
Vizita prelungita a Rodicai Stanoiu la CNSAS a venit dupa ce, in urma cu doua zile, Mircea Dinescu a dezvaluit ca grafologul angajat de Consiliu pentru a expertiza notele informative semnate cu pseudonimul "Sanda", pe care pesedista nu le recunoaste, sunt chiar ale ei. Potrivit lui Dinescu, grafologul a anuntat Colegiul ca scrisul din notele atribuite Rodicai Stanoiu "seamana" cu cel al senatorului PSD. Reamintim ca, la data ultimei audieri a Rodicai Stanoiu, surse din CNSAS declarau, pentru ZIUA, ca senatorul PSD nu are dosar de retea, insa din analizarea unor dosare conexe au iesit la iveala note informative semnate de fostul ministru al Justitiei, cu numele conspirativ "Sanda". Aceleasi surse precizau ca Rodica Stanoiu si-a turnat cu manie proletara si fara resentimente colegii de la Institutul de Cercetari Juridice, unde a lucrat, ca cercetator, in timpul fostului regim. Si tot la data ultimei vizite la CNSAS, Rodica Stanoiu ameninta ca aceia care dau publicitatii informatii cuprinse in dosarele verificate de CNSAS sunt pasibili de amenda si chiar de inchisoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.