Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei mai poate obtine calificarea directa la turneul final al Campionatului European din 2007 doar daca va invinge, in aceasta seara, de la ora 19, la Arad, modesta selectionata a Finlandei, intr-un meci conta
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei mai poate obtine calificarea directa la turneul final al Campionatului European din 2007 doar daca va invinge, in aceasta seara, de la ora 19, la Arad, modesta selectionata a Finlandei, intr-un meci contand pentru ultima etapa a preliminariilor continentale. Cum principala rivala a tricolorelor, Serbia, a castigat in deplasare, in fata Finlandei, cu scorul de 62-49, si nu mai poate pierde prima pozitie in grupa D, echipa pregatita de Vasic are sansa de a prinde Euro 2007 numai daca va inregistra un nou succes impotriva finlandezelor, in tur, Romania castigand, in deplasare, cu 77-64. Conform criteriului FIBA-Europe, din cele cinci grupe preliminare se vor califica direct la turneul final european de anul viitor echipele de pe prima pozitie din fiecare serie, dar si cele mai bine clasate grupari de pe locul secund. Si cum in grupa E, Belgia si Slovacia se lupta pentru locul secund dar nu mai pot acumula trei victorii, Romania, cu o zestre de doua succese din trei meciuri, are o sansa uriasa de a intra direct in elita continentala, avand in fata Finlandei atat avantajul terenului propriu, cat si pe cel al valorii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.