Actorul Robin Williams a iesit de la dezalcoolizare si s-a hotarat sa locuiasca o perioada impreuna cu "un companion nebautor", care il va impiedica sa cada iar in patima alcoolului, in incercarea de a-si salva casnicia, informeaza thisislondon.com,
Actorul Robin Williams a iesit de la dezalcoolizare si s-a hotarat sa locuiasca o perioada impreuna cu "un companion nebautor", care il va impiedica sa cada iar in patima alcoolului, in incercarea de a-si salva casnicia, informeaza thisislondon.com, citat de Mediafax. Actorul s-a internat in luna iulie intr-o clinica de dezintoxicare dupa ce si-a dat seama ca a devenit din nou alcoolic. Sotia sa, producatoarea Marsha Garces, cu care este casatorit din 1989 si cu care are doi copii, l-a amenintat atunci ca il va parasi daca nu incearca sa scape de acest viciu. Perioada in care va locui impreuna cu "companionul nebautor" este una de tranzitie si il va ajuta sa se acomodeze din nou cu lumea reala, a indicat publicatia National Enquirer.
Wiliams a avut probleme cu alcoolul in urma cu 20 de ani si a inceput sa bea din nou in urma cu doi ani, in timp ce filma pentru lungmetrajul "Marele alb". Prietenii se tem ca daca actorul nu va reusi sa renunte la alcool acest lucru va insemna sfarsitul casniciei sale. Insa, starul s-a aratat hotarat sa faca tot ceea ce trebuie pentru a o recastiga pe sotia sa.
Robin nu a putut fi prezent in august la premiera filmului sau "The Night Listener" pentru ca se afla internat la clinica de dezintoxicare, dar va putea merge la premiera filmului sau animat "Man of the Year", care va avea loc in luna octombrie. Unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood, Williams, in varsta de 55 de ani, a fost recompensat in 1998 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Good Will Hunting". Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la acest premiu pentru rolurile din filmele "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.