Dupa ce a cerut toata saptamana ruperea Aliantei si disocierea de presedintele Basescu, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a gasit de cuviinta sa mimeze ieri sentimentele de prietenie pe care le-ar nutri pentru democrati. "Impacarea dintre PNL si PD e
Dupa ce a cerut toata saptamana ruperea Aliantei si disocierea de presedintele Basescu, vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a gasit de cuviinta sa mimeze ieri sentimentele de prietenie pe care le-ar nutri pentru democrati. "Impacarea dintre PNL si PD este posibila, resursele politice ale Aliantei nu s-au epuizat (...) lucrurile vor intra pe un fagas normal", a insistat Hasotti, dand dovada de duplicitate. Uitand ca mai ieri milita in termeni duri pentru lepadarea de Basescu, Hasotti s-a declarat chiar "incantat" daca seful statului ar dori sa devina un moderator in interiorul Aliantei. Dupa ce a prevazut o astrograma extrem de favorabila mariajului cu democratii lui Boc, liberalul a evidentiat implinirile guvernarii Tariceanu, care ar fi dat pe spate statele UE. "Aceasta guvernare, care este vazuta mai bine in exteriorul tarii decat in interior, a luat o Romanie aflata cu mult in urma Bulgariei in procesul de aderare la UE si in doi ani a adus-o cu mult inaintea Bulgariei", a sustinut Puiu Hasotti, conform Mediafax. Cat despre apropiata decapitare a ex-presedintilor PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, liberalul a argumentat propunerea de excludere. El a explicat ca nici macar Opozitia nu a criticat PNL in termeni atat de duri ca cei uzitati de cei doi proscrisi. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.