Diseara este programat meciul Steaua - Gloria Bistrita, unul pe care ros-albastrii au dorit sa-l amane, pentru a pregati partida de Liga Campionilor de marti, cu Olympique Lyon, insa echipa din Ghencea anunta ca va folosi rezervele si juniorii. Comit
Diseara este programat meciul Steaua - Gloria Bistrita, unul pe care ros-albastrii au dorit sa-l amane, pentru a pregati partida de Liga Campionilor de marti, cu Olympique Lyon, insa echipa din Ghencea anunta ca va folosi rezervele si juniorii. Comitetul Executiv al LPF a respins cererea Stelei, toate reprezentantele cluburilor votand impotriva, in timp ce pentru ar fi votat doar Dumitru Dragomir si Valentin Alexandru. "Nu ma intereseaza, nu eu am cerut amanarea, ci Valeriu Argaseala si oricum o sa jucam cu rezervele, cu tineretul", a spus Gigi Becali, el fiind decis sa boicoteze astfel intalnirea, in semn de protest fata de arbitrajul de la derby-ul cu Dinamo, pierdut miercuri de Steaua. In cererea de amanare, ros-albastrii au invocat starea de oboseala a fotbalistilor, care au jucat miercurea trecuta cu Dinamo Kiev, in Liga Campionilor, duminica impotriva Rapidului, iar miercuri cu Dinamo. Din aceste jocuri, Olaroiu a iesit cu o lista de indisponibili: Thereau, Nicolita si Nesu suspendati (primul doua etape, al doilea una, ambii fiind eliminati in confruntarea cu Dinamo), Cristocea, Paraschiv accidentati, P. Marin incert dupa comotia suferita miercuri, plus Radoi si Iacob, accidentati de mai multa vreme. Ioan Horoba, vicepresedintele Gloriei Bistrita, nu credea ieri ca Steaua va evolua cu juniorii in meciul de azi. "Asta s-o credeti dumneavoastra. Noi nu muscam asemenea momeli. Vor juca cu ce au mai bun, sunt convins, pentru ca nu-si pot permite sa joace cu Gloria cu echipa a doua", a spus Horoba. Oficialul bistritean considera ca Steaua nu avea motive sa ceara amanarea meciului. "Au invocat ca au trei suspendati si nu stiu cati accidentati. Cei pe care i-au invocat ca acidentati vor juca maine, iar pe cei suspendati nu trebuia sa-i amintim pentru ca acolo au fost masuri disciplinare, nu din vina Gloriei Bistrita. Nu as putea spune ca venim la victorie, totusi jucam cu Steaua. Daca am face un joc frumos si am lua un punct, am fi fericiti", a mentionat Horoba. Horoba a explicat ca, pe langa Gloria, alte sapte echipe din Divizia A au fost impotriva amanarii meciului. "Sa nu dramatizam. Steaua s-a trezit abia dupa meciul cu Dinamo. A mai avut o tentativa acum doua saptamani, am fi fost de acord, dar am aflat abia ieri ca vor sa-l amane. Echipa era la Brasov, in drum spre Bucuresti", a subliniat Horoba. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.