Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea a cinci milioane de lei noi pentru finalizarea lucrarilor de amenajare a Complexului Olimpic de la Izvorani. Fondurile sunt alocate din Fondul de rezerva bugetara aflate la dispozitia Guv
Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea a cinci milioane de lei noi pentru finalizarea lucrarilor de amenajare a Complexului Olimpic de la Izvorani. Fondurile sunt alocate din Fondul de rezerva bugetara aflate la dispozitia Guvernului si vor fi utilizate pentru amenajarea stadionului de fotbal si rugby cu pista de atletism si a bazinului olimpic acoperit, dupa cum se arata intr-un comunicat remis de Biroul de Presa guvernamental. Trecut in proprietatea Comitetului Olimpic Roman in 2002, printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, complexul de la Izvorani este destinat pregatirii sportivilor de performanta, urmand ca intr-o perioada foarte scurta sa ajunga la standardul unui complex polivalent de nivel international. Reamintim ca, pana in acest moment, pentru continuarea lucrarilor de amenajare a centrului olimpic de la Izvorani s-au alocat, in acest an, 9,4 milioane de lei noi, pentru finalizarea lucrarilor de la sala de gimnastica si a retelelor de utilitati dar si pentru inceperea lucrarilor la bazinul olimpic. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.