Mircea Dinescu a declarat ieri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru afirmatiile calomnioase la adresa sa si a familiei sale. "Vadim si Daniela Buruiana sunt niste mincinosi ordinari, niste mitocani", a spus Dinescu
Mircea Dinescu a declarat ieri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru afirmatiile calomnioase la adresa sa si a familiei sale. "Vadim si Daniela Buruiana sunt niste mincinosi ordinari, niste mitocani", a spus Dinescu. El a amintit ca in revista "Romania Mare" a PRM au aparut inca, de la inceputul anilor '90, articole in care se vorbea despre faptul ca ar fi fost agent secret. "S-a scris mereu ca am fost agent al KGB, al Mossad, al CIA, dublu si triplu agent secret. Se pare ca sunt o replica romaneasca la Mata Hari. Cum sa raspunzi la aceste lucruri, toata lumea il stie pe Vadim ca a fost un mincinos cand lauda regimul comunist si familia Ceausescu, iar mincinos a ramas si acum. Este o japita, un turnator si un cititor in closete", a spus Mircea Dinescu. El a negat faptul ca ar fi facut trafic de documente si informatii ale CNSAS. De asemenea, Mircea Dinescu a dezmintit si acuzatiile lui Vadim Tudor conform carora si-ar neglija tatal bolnav si fratele orb. "Intr-adevar fratele meu este orb, dar eu il ajut, pentru ca nu se poate descurca din alocatia aceea. Iar pe tata, care are 84 de ani, l-am dus la Spitalul Militar, la cei mai buni doctori, dar i s-a amputat piciorul si este imobilizat intr-un carucior. Pentru ca mama a murit si nu are cine sa vada de el, nu poate sa stea acasa, asa ca sta intr-un camin civilizat de batrani la Slobozia, acel loc poate fi vazut de oricine. Ce sa ii fac mai mult?", a explicat Mircea Dinescu. "In mod normal, ar fi trebuit sa il impusc pe Vadim pentru tot ce a spus despre familia mea, dar nu merita sa fac eu puscarie pentru el", a adaugat poetul. Corneliu Vadim Tudor si secretarul executiv al PRM, Daniela Buruiana, l-au acuzat din nou, ieri, pe Mircea Dinescu ca are dosar la SIE si ca a fost agent secret sovietic. La conferinta de presa, in spatele lui Corneliu Vadim Tudor se afla un panou care il infatisa pe Mircea Dinescu in haine de puscarias, in spatele gratiilor, avand pe cap o sapca cu inscriptia KGB. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.