Peste 300 de perechi de dansatori din Romania, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la concursul international de dans sportiv dotat cu trofeul "Cupa Municipiului Bucuresti", competitie aflata la cea d
Peste 300 de perechi de dansatori din Romania, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la concursul international de dans sportiv dotat cu trofeul "Cupa Municipiului Bucuresti", competitie aflata la cea de-a VIII-a editie. Intr-un comunicat al organizatorilor se precizeaza ca intrecerea va fi impartita pe patru categorii de varsta, copii, juniori, tineret si adulti, si se va desfasura, azi si maine, la Sala Floreasca. De mentionat ca printre spectatori se vor afla elevi de la Scoala Speciala pentru surdo-muti Nr. 2, aproximativ 200 de copii de la orfelinatele din Sectorul 2, impreuna cu reprezentanti ai Directiei pentru Protectia Copilului din acelasi sector, precum si reprezentanti ai primariilor din Bucuresti. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.