Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, i-a demis ieri din functii pe managerul general Gelu Stan, pe directorul de competitii Oleg Iacomi si pe antrenorul de portari Vasile Stan. Boss-ul pitestenilor a declarat ca Gelu Stan este prea tanar pentru fun
Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, i-a demis ieri din functii pe managerul general Gelu Stan, pe directorul de competitii Oleg Iacomi si pe antrenorul de portari Vasile Stan. Boss-ul pitestenilor a declarat ca Gelu Stan este prea tanar pentru functia de manager general si nici nu a venit cu solutii viabile pentru redresarea echipei, iar despre Iacomi si Vasile Stan a spus ca "au demonstrat ca nu tin cu FC Arges". Gelu Stan este finul patronului Cornel Penescu si fiul lui Vasile Stan, antrenorul demis. In urmatoarele zile vor fi anuntate numele inlocuitorilor acestora. Gelu Stan a afirmat ca este afectat de masura luata de conducerea gruparii pitestene. "Asa este in economia de piata. In cel mai scurt timp voi avea o discutie cu domnul Penescu", a comentat fostul manager general. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.