La scorul general de 1-1 in meciul de tenis dintre Romania si Coreea de Sud, vremea a alungat spectatorii din tribunele Arenelor BNR, dar si spectacolul de pe zgura. Astazi va fi o zi infernala mai ales pentru Andrei Pavel, obligat sa joace doua meci
La scorul general de 1-1 in meciul de tenis dintre Romania si Coreea de Sud, vremea a alungat spectatorii din tribunele Arenelor BNR, dar si spectacolul de pe zgura. Astazi va fi o zi infernala mai ales pentru Andrei Pavel, obligat sa joace doua meciuri!

Dupa prima zi de competitie, rezultat 1-1, ieri urma sa se desfasoare meciul de dublu dintre Andrei Pavel/Horia Tecau si Hyung - Taik Lee/Hee - Seok Chung, dar intalnirea n-a mai avut loc, fiind amanata pentru aceasta dimineata, cu incepere de la ora 10:00.
VITAL. Pentru noi, meciul este considerat vital, in conditiile in care Victor Crivoi a aratat in prima zi de competitie ca nu este nici pe departe omul pe care sa ne putem baza pentru obtinerea punctele puse in joc. Intalnirea de dublu era ieri asteptata de suporteri cu sufletul la gura si in conditiile in care Andrei Pavel se accidentase la umarul stang in setul trei al partidei disputate impotriva lui Woong Sun Jun. Imediat dupa terminarea jocului, liderul Romaniei a stat cu umarul imobilizat in gheata si a facut un tratament cu ultrasunete. La ora la care ar fi trebuit sa aiba loc meciul de dublu, ""Cneazul"" resimtea mici dureri, insa nu se punea problema sa nu poata evolua. Cu toate acestea, ploaia mocaneasca ce s-a abatut asupra Capitalei a facut ca partida sa nu se poata disputa, ea fiind amanata pentru astazi. Conform regulamentului de disputare specific Cupei Davis, organizatorii au asteptat patru ore pentru ca ploaia sa se opreasca, pana la ora 17:00, cand s-a anuntat amanarea oficiala a intalnirii pentru ziua de azi.
DECISIV. Pentru reprezentativa Romaniei, ziua de astazi va fi una hotaratoare. Dincolo de faptul ca va fi decisa mentinerea sau nu a Romaniei in Grupa Mondiala, acest meci va fi testul care ne poate arata daca in absenta unor titulari incontestabili ne putem baza pe jucatori care nu au experienta unor astfel de competitii, asa cum este Victor Crivoi. De altfel, daca in primul meci nu a avut reactie in fata lui Hyung-Taik Lee (numarul 58 ATP), de aceasta data Crivoi este practic obligat sa-l depaseasca pe Woong-Sun Jun, un adversar care a aratat impotriva lui Andrei Pavel ca este un jucator mediocru. Cel mai greu ii va fi insa ""Cneazului"", care azi va fi nevoit sa dispute, atat meciul de simplu, impotriva valorosului Hyung-Taik Lee, dar si jocul de dublu. La capitolul parti bune, este bine macar ca Pavel are timp sa se refaca mai bine dupa accidentarea suferita vineri. ""Este vorba de o problema mai veche, dar nu se discuta intrarea mea pe teren. Daca voi avea dureri, voi strange din dinti si voi intra. Sper sa ajut Romania sa ramana in Grupa Mondiala si cred ca mai pot face acest lucru cativa ani buni"", a declarat ieri Andrei Pavel.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.