Liderul echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel, va juca, azi, in primul meci din intalnirea cu Coreea de Sud, contand pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala. Prezent la conferinta de presa de ieri, Pavel a declarat ca prefera aceasta situ
Liderul echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel, va juca, azi, in primul meci din intalnirea cu Coreea de Sud, contand pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala. Prezent la conferinta de presa de ieri, Pavel a declarat ca prefera aceasta situatie pentru a evita emotiile. "Nu stiu daca este un avantaj sau nu. Imi place sa joc primul pentru ca nu mai este asteptarea aceea lunga, ceea ce ii doream de fapt lui Victor Crivoi de data asta, pentru ca nu e usor sa astepti pana intri, mai ales cand este primul tau meci in Cupa Davis. Sper sa-l aduc pe Victor sa joace de la 1-0. Victor s-a bucurat ca eu voi juca primul, desi cred ca era mai bine pentru el sa fie invers", a spus Pavel, in vreme ce capitanul nejucator al tricolorilor, Adrian Marcu, a subliniat ca Romania are prima sansa in meciul gazduit de Arenele BNR. "Avand in vedere ca avem in lot un jucator foarte experimentat in Cupa Davis si ca si cel de-al doilea jucator este mai valoros decat al lor, cred ca ar fi normal ca noi sa castigam. Sper ca fiecare sa joace la adevaratul potential si daca vor face asta cred ca vom castiga", a declarat Marcu, adaugand ca pronosticul sau este identic cu al lui Pavel: "4-1 pentru Romania!". Iata programul meciurilor: Andrei Pavel - Woong-Sun Jun (azi, de la ora 12), urmat de Victor Crivoi - Hyung-Taik Lee; Andrei Pavel/Horia Tecau - Hyung-Taik Lee/Hee-Seok Chung (maine, ora 13); Andrei Pavel - Hyung-Taik Lee (duminica, ora 12), urmat de Victor Crivoi - Woong-Sun Jun. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.