Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov (foto dreapta), a declarat ieri, la finalul intrevederii cu presedintele FRF, Mircea Sandu, ca lucrurile se vor schimba in arbitraj in momentul in care un arbitru va fi arestat pentru coruptie. "Vo
Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov (foto dreapta), a declarat ieri, la finalul intrevederii cu presedintele FRF, Mircea Sandu, ca lucrurile se vor schimba in arbitraj in momentul in care un arbitru va fi arestat pentru coruptie. "Vom putea spune ca sunt acte de coruptie in arbitraj atunci cand Politia si Parchetul vor reusi sa faca o arestare cum se intampla in alte tari. Am propus si, daca toti suntem de acord, sa intindem o capcana arbitrilor. In clipa in care vom avea un arbitru arestat se vor schimba lucrurile", a declarat Iacov. Acesta sustine ca in curand vor aparea si probe despre acte de coruptie, mai ales dupa gestul facut de arbitrul George Luca, care a iesit de pe teren la meciul CFR Timisoara - CSM Rm. Valcea. "Nu ma intereseaza daca in momentul acesta exista arbitri de casa ai unor cluburi. Daca sunt corupti trebuie dovediti si urmata calea legii. Daca sunt sau nu de casa nu stiu, nu pot sa acuz alti presedinti fara sa am nici o proba. Si cred ca in curand vor aparea si probe. La fel cum s-a intamplat in Liga a II-a, cand un arbitru a iesit de pe teren. Asta dovedeste ca exista o presiune asupra arbitrilor ceea ce este foarte grav", a mentionat Iacov. La intalnirea convocata de urgenta Sandu, care a durat aproximativ doua ore, au participat Valeriu Argaseala (Steaua), Cristi Borcea, Nicolae Badea (ambii de la Dinamo), Constantin Iacov (FC National) si Dinu Gheorghe (Rapid). La sediul FRF a fost prezent si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a discutat cateva zeci de minute cu Sandu, dupa care a parasit locatia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.