O femeie afectata de o maladie extrem de rara, care a dus in cazul sau la cresterea exagerata a membrelor inferioare, a acceptat sa vorbeasca pentru prima data presei despre boala sa. Mandy Sellars, care cantareste 102 kilograme, a povestit ca princi
O femeie afectata de o maladie extrem de rara, care a dus in cazul sau la cresterea exagerata a membrelor inferioare, a acceptat sa vorbeasca pentru prima data presei despre boala sa. Mandy Sellars, care cantareste 102 kilograme, a povestit ca principala problema cu care se confrunta in viata de zi cu zi este faptul ca necunoscutii rad adesea pe seama aspectului sau extrem de straniu. Ea este una din cele 120 de persoane cu Sindormul Proteus, caracteristica principala a acestei maladii fiind cresterea anormal de mare a oaselor, pielii sau capului. "Adultii pot fi extrem de rai in astfel de situatii. Eram odata intr-un restaurant cand un barbat a inceput sa urle ca iesit din minti: uitati ce picioare enorme! Nu ma deranjeaza atunci cand se uita copiii, dar oamenii mari ar trebui sa constientizeze ce simtim noi cei afecti in astfel de situatii", precizeaza Mandy. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.