Atena, strada Mihail Voda, orele rasaritului. Tipenie de grec, puzderie de romani. Imbracati in haine ce te trimit cu gandul la echipamentul specific facutului curateniei in casa, cu pasi repezi si chef de taina, apar. Vagkos, proprietarul locului, face introducerile: ""Barul asta n-are nume, dar, daca i-as pune unul, l-as numi coltul romanilor din Ruscana"".
CARCIUMA. Mesterii romani aflati la lucru in Grecia au decretat: dimineata si seara, toate drumurile duc la carciuma.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă echilibrată? Ponturi...
Sursa: kudika.ro
-
BNR a autorizat Filbo Pay ca instituție emitentă de monedă electronică
Sursa: futurebanking.ro
-
Zâmbete de 1 Aprilie: Cele mai haioase mesaje pentru Ziua Păcălelilor
Sursa: garbo.ro
-
București: Salariile angajaților Municipalității vor fi majorate
Sursa: wall-street.ro