"Pentru mine, propunerea conducerii PNL de excludere a mea din partid nu este o surpriza. In loc de a-si concentra eforturile pentru a elabora o viziune si o strategie pentru dezvoltarea partidului in perioada cand se afla la guvernare, dansii aleg c
"Pentru mine, propunerea conducerii PNL de excludere a mea din partid nu este o surpriza. In loc de a-si concentra eforturile pentru a elabora o viziune si o strategie pentru dezvoltarea partidului in perioada cand se afla la guvernare, dansii aleg calea cea mai simpla - de a incerca excluderea celor care le spun ca Partidul National Liberal a pierdut din credibilitate din cauza greselilor pe care le face conducerea actuala a partidului sau care le spun ca exista o cale pentru a scoate PNL din acesta fundatura in care se duce. Eu sunt liberal, sunt atasat valorilor liberale, acestea nu sunt numai apanajul PNL-ului, ele sunt valori universale astazi. Vom lupta in continuare pentru ele, vom prezenta acea platforma politica in care sa aratam membrilor PNL de ce PNL scade astazi in credibilitate. Nu vom prezenta aceasta platforma sub semnul nici unei formatiuni politice. Platforma nu se adreseaza numai membrilor PNL, ci si simpatizantilor valorilor liberale, pentru ca nu putem accepta, de exemplu, ca valorile liberale sa fie folosite de un grup de interese din jurul domnului Tariceanu, sa ajungem la cazuri ca cel de la Iasi, unde se pare ca exista o configuratie intreaga care a contribuit la cazul de coruptie de acolo".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.