Sezonul estival din 2007 va astepta turistii cu preturi neschimbate in hotelurile de pe litoralul Marii Negre. Astazi si maine se desfasoara, la Mangalia, targul de contractari pentru vara viitoare, iar secretarul general al Federatiei Patronale din
Sezonul estival din 2007 va astepta turistii cu preturi neschimbate in hotelurile de pe litoralul Marii Negre. Astazi si maine se desfasoara, la Mangalia, targul de contractari pentru vara viitoare, iar secretarul general al Federatiei Patronale din Turismul Romanesc, Dragos Raducanu, ne-a declarat ca hotelierii au, pentru 2007, preturile de cazare neschimbate. "Acestea nu vor creste nici macar cu indicele inflatei", a subliniat Raducanu. La acest eveniment participa cu 20% mai multi hotelieri decat anul trecut iar numarul agentiilor de turism este de asemenea mare. "Cred ca sunt in jur de 250 de persoane ce reprezinta agentiile de turism din tara. Maine asteptam sa soseasca vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Livia Sima, insotita de o delegatie numeroasa din ANT. Spre deosebire de alti ani, acum si-au anuntat vizita si reprezentantii autoritatilor locale", a mai afirmat secretarul FPTR. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.