Mihai Stoica, managerul general al Stelei, era foc si para pe arbitraj, desfiintandu-l pe Corpodean si acuzandu-l pe Mircea Sandu ca s-a opus aducerii arbitrilor straini. "Hotie cum nu s-a vazut niciodata in fotbalul romanesc. Steaua nu a fost niciod
Mihai Stoica, managerul general al Stelei, era foc si para pe arbitraj, desfiintandu-l pe Corpodean si acuzandu-l pe Mircea Sandu ca s-a opus aducerii arbitrilor straini. "Hotie cum nu s-a vazut niciodata in fotbalul romanesc. Steaua nu a fost niciodata furata in halul asta. Nu vorbesc de eliminarea lui Thereau, care a fost gratuita. Corpodean i-a spus lui Nicolita sa intre pe teren si l-a eliminat si sunt multi martori. In 15 ani de fotbal nu am vazut asa ceva. Il credeam pe Corpordean in stare de orice, dar de asa ceva nu, mi-a depasit toate asteptarile. Este inadmisibil, intolerabil, incredibil ca o echipa care are atatia suporteri si care reprezinta la cel mai inalt nivel fotbalul romanesc sa fie martelata in halul asta. Am auzit ca se vorbea de jocul extraordinar al lui Dinamo, dar eu nu am vazut decat doua ocazii ale lor, una a lui Ganea, lovitura de cap, in minutul 80, si cam atat. Ar fi trebuit eliminat Tames inaintea lui Thereau si am fi jucat noi in unsprezece contra zece. Am fost furati ca in codru si stiam ca asa se va intampla, dar nu am vorbit inainte de meci pentru ca nu avea rost. Noi am cerut arbitri straini inca din 21 august, dar noua ni s-a pregatit foarte frumos, in taina. Nu Constantin nu a vrut sa aduca arbitri straini, ci Mircea Sandu! Clar! Ceilalti sa-si castige dreptul de a juca in Europa pe teren, nu sa umble la arbitri!", a acuzat Stoica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.