Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost amendat de Liga Profesionista de Fotbal din Ucraina cu suma de 5000 de dolari, pentru ca a folosit un limbaj neadecvat in timpul unui meci din campionat, informeaza Reuters. Potrivit unui comunica
Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost amendat de Liga Profesionista de Fotbal din Ucraina cu suma de 5000 de dolari, pentru ca a folosit un limbaj neadecvat in timpul unui meci din campionat, informeaza Reuters. Potrivit unui comunicat al ligii ucrainene, "limbajul necioplit utilizat de Lucescu si de un alt oficial al lui Sahtior la meciul cu Vorskla Poltava, disputat pe 9 septembrie, a atras atentia arbitrului de rezerva in mai multe randuri, acesta intocmind un raport in acest sens". Sahtior a castigat meciul cu scorul de 1-0 si conduce in clasamentul campionatului Ucrainei, cu 19 puncte dupa 7 etape. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.