Heineken Music Thirst Studio ii va aduce pentru prima data in Romania pe Groove Armada, Soulwax si 2 Many DJa€™s, DJ Raoul si multi altii - o impresionanta desfasurare de forte si de DJ, care va avea loc la Tenis Club Bucuresti. Bilet
Heineken Music Thirst Studio ii va aduce pentru prima data in Romania pe Groove Armada, Soulwax si 2 Many DJa€™s, DJ Raoul si multi altii - o impresionanta desfasurare de forte si de DJ, care va avea loc la Tenis Club Bucuresti.

Biletele costa 60 RON si se vor putea achizitiona de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti.
CLUBBING. Groove Armada este unul dintre cele mai apreciate nume ale scenei de clubbing, printre milioanele de fani ai trupei aflandu-se si vedete precum Madonna sau Elton John. Andy Cato si Tom Findlay s-au cunoscut acum 8 ani si au descoperit pasiunea comuna pentru jazz, funk, disco si house. 2ManyDJa€™s este proiectul fratilor Dewaele, Stephen si David. Cei doi au luat ""cursuri"" de DJ-ing chiar de la tatal lor, un celebru DJ belgian in anii a€™60, DJ Zaki, si au inceput sa mixeze in 1999 sub numele Soulwax. La 11 noiembrie, la Tenis Club Bucuresti, cei doi vor presta atat ca Soulwax Nite Versions Live - interpretarea live a celebrului albumul ""Soulwax Nite Versions"", creat special pentru scena de club - cat si ca 2ManyDJa€™s, intr-un show complet, acoperind genuri muzicale variate, de la rock la pop, de la techno la funk. (Raluca Grintescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.