Heineken Music Thirst Studio ii va aduce pentru prima data in Romania pe Groove Armada, Soulwax si 2 Many DJa€™s, DJ Raoul si multi altii - o impresionanta desfasurare de forte si de DJ, care va avea loc la Tenis Club Bucuresti.

Biletele costa 60 RON si se vor putea achizitiona de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti.
CLUBBING. Groove Armada este unul dintre cele mai apreciate nume ale scenei de clubbing, printre milioanele de fani ai trupei aflandu-se si vedete precum Madonna sau Elton John. Andy Cato si Tom Findlay s-au cunoscut acum 8 ani si au descoperit pasiunea comuna pentru jazz, funk, disco si house. 2ManyDJa€™s este proiectul fratilor Dewaele, Stephen si David. Cei doi au luat ""cursuri"" de DJ-ing chiar de la tatal lor, un celebru DJ belgian in anii a€™60, DJ Zaki, si au inceput sa mixeze in 1999 sub numele Soulwax. La 11 noiembrie, la Tenis Club Bucuresti, cei doi vor presta atat ca Soulwax Nite Versions Live - interpretarea live a celebrului albumul ""Soulwax Nite Versions"", creat special pentru scena de club - cat si ca 2ManyDJa€™s, intr-un show complet, acoperind genuri muzicale variate, de la rock la pop, de la techno la funk. (Raluca Grintescu)