Sorin Chirulescu ne arata gunoiul de sub presul Bucurestiului care se cosmetizeaza pentru sommet-ul francofoniei. Zile bune si multe va doresc !
Imi ingadui de asemenea, sa va infatisez cateva imagini din centrul Bucurestiului aflat i
Sorin Chirulescu ne arata gunoiul de sub presul Bucurestiului care se cosmetizeaza pentru sommet-ul francofoniei. Zile bune si multe va doresc !
Imi ingadui de asemenea, sa va infatisez cateva imagini din centrul Bucurestiului aflat in febra pregatirilor de ""Francofoniada""
Respectivele imagini au fost surprinse la cca.200 m, ""vis-a-vis"" de hotelul Marriott, mai precis la intersectia strazilor Sirenelor si Luceafarul, sector 5. Iar locul respectiv arata aidoma de foarte multi ani incoace! In ciuda a numeroase sesizari adresate autoritatilor... In vreme ce fotografiam locul, aceleasi ""autoritati"" se agitau intens sa adune frunzele uscate cazute pe calea 13 Septembrie intre Parlament si hotel Marriott...! Actiune laudabila altminteri...
Un soi de a ascunde gunoiul sub pres.
E limpede ca nesimtirea ""cetateanului"" e pe cale sa depaseasca orice imaginatie. Iar asta, suprapusa indolentei si nesimtirii autoritatilor, conduce catre o realitate vizibila in imaginile alaturate: carte de vizita a bucuresteanului si a alesilor lui!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.