Bucurestiul va fi gazda unui eveniment de exceptie in domeniul informatic: in premiera pentru Romania, un grup de experti internationali in securitatea informatiei va face o demonstratie live cu privire la "spargerea" unui sistem IT. Miercuri, 4 octo
Bucurestiul va fi gazda unui eveniment de exceptie in domeniul informatic: in premiera pentru Romania, un grup de experti internationali in securitatea informatiei va face o demonstratie live cu privire la "spargerea" unui sistem IT. Miercuri, 4 octombrie, in sala Brasov de la JW Marriott, specialistii Craig Stabler si Dagmar de Jong, de la Internet Security Systems (ISS), vor simula un atac electronic in cadrul primului "Live Hacking Show" din Romania si apoi vor sustine o conferinta despre ultimele inovatii in domeniul securitatii informatiei. Conferinta este organizata de ISS impreuna cu partenerul local, Provision IT Group. Printre vorbitori se vor numara Katarina Orsag, Business manager pentru Europa de est al ISS, Dragos Lungu si Ionut Boldizsar, din partea Provision IT Group. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar inscrierile se pot face la itsecurity@provision.ro sau la tel/fax 021-321.37.49. Internet Security Systems (ISS) a fost preluat anul acesta de catre IBM pentru suma de 1,3 miliarde de dolari si ofera solutii de securitatea informatiei pentru guverne si companii de varf din intreaga lume. (C.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.