Cosmin Olaroiu a fost nevoit sa faca schimbari in primul unsprezece pe care intentiona sa-l trimita pe teren impotriva lui Dinamo dupa ce, la antrenamentul de marti seara, Vasilica Cristocea si Sorin Paraschiv s-au accidentat. Cei doi mijlocasi au ef
Cosmin Olaroiu a fost nevoit sa faca schimbari in primul unsprezece pe care intentiona sa-l trimita pe teren impotriva lui Dinamo dupa ce, la antrenamentul de marti seara, Vasilica Cristocea si Sorin Paraschiv s-au accidentat. Cei doi mijlocasi au efectuat ieri controale medicale si au sanse mici sa joace impotriva lui Olympique Lyon, martea viitoare, in Grupa E a Ligii Campionilor. Astfel, Cristocea este iesit complet din discutie, el urmand sa stea doua saptamani, in timp ce Paraschiv ar avea ceva sanse sa joace cu campioana Frantei, dupa ce i-a fost recomandat o pauza de cinci zile. In conditiile in care Steaua ii mai are accidentati pe Radoi si Victoras Iacob, iar Nesu a primit doua etape de suspendare dupa eliminarea din meciul cu Rapid, Olaroiu a fost nevoit aseara sa trimita in teren o echipa cu cinci jucatori noi, iar Bostina, trecut pe linie moarta in acest sezon, a fost folosit titular la inchidere, in locul lui Paraschiv. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.