Doua persoane de etnie roma au fost atacate de un barbat care a tras asupra lor un foc de arma. Incidentul a avut loc, marti seara, intr-o benzinarie din Ramnicu Valcea. Ionita G., zis "Calocica", a intrat in benzinarie pentru a-si alimenta autoturis
Doua persoane de etnie roma au fost atacate de un barbat care a tras asupra lor un foc de arma. Incidentul a avut loc, marti seara, intr-o benzinarie din Ramnicu Valcea. Ionita G., zis "Calocica", a intrat in benzinarie pentru a-si alimenta autoturismul cu carburant. La un moment dat intre acesta si doi tigani care se aflau in incinta benzinariei si pe care ii cunostea a avut loc o discutie mai aprinsa. "Autorul a patruns cu un autoturism pe care il conducea, in perimetrul statiei Peco. In urma unei discutii scurte cu doua persoane de etnie roma, pe care le cunostea si nu le suporta, carora le-a cerut sa se dea la o parte, iar acestea au refuzat amenintandu-l, Ionita G. a coborat geamul portierei din partea dreapta a autoturismului si a tras un foc cu o arma neletala, cu gaze lacrimogene, in directia celor doi cetateni romi. In urma incidentului, nici o persoana nu a fost ranita", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Valcea, subcomisarul Marcel Sardaru. Politistii au fost sesizati de un angajat al beniznariei, reusind, in scurt timp, sa-l retina pe "Calocica". Barbatul a fost dus la sediul Politiei, unde a fost audiat, i s-a ridicat pistolul cu gaze marca ROHM RG88, calibru 9 mm, si a fost amendat cu 2000 de lei noi. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.