Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin a condus ieri o sedinta consacrata definitivarii listei FIFA. Membrii forului au primit cate o lista cu toate numele arbitrilor, ei trecand in dreptul fiecaruia cuvintele da sau nu
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin a condus ieri o sedinta consacrata definitivarii listei FIFA.

Membrii forului au primit cate o lista cu toate numele arbitrilor, ei trecand in dreptul fiecaruia cuvintele da sau nu, dar si locul pe care merita sa se claseze. Centralizarea voturilor s-a incheiat aseara tarziu, iar lista va fi oficializata astazi.
MASURA. In alta ordine de idei, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca va cere Comitetului Executiv anularea examenelor de promovare a arbitrilor in Liga a II-a si a III-a, din cauza neregulilor constatate in mass-media. ""Propun si sper ca membri comisiei sa refaca examenul. E o vina mare a CCA. Nu mai vreau observatori care sa aiba copiii arbitri. Daca majoritatea va decide sa fie observatori care sa aiba copii, nu am ce face, dar sper sa fiu inteles"", a spus liderul de la Casa Fotbalului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.