Jandarmii condusi de colonelul Daniel Georgescu au scris o pagina neagra in istoria fotbalului romanesc, ajungand pana la a impusca suporteri in timpul unui meci. Suporterii Stelei au trait miercuri seara clipe de cosmar. Intaratati de o petarda

Jandarmii condusi de colonelul Daniel Georgescu au scris o pagina neagra in istoria fotbalului romanesc, ajungand pana la a impusca suporteri in timpul unui meci.

Suporterii Stelei au trait miercuri seara clipe de cosmar. Intaratati de o petarda care a cazut in mijlocul sectorului pe care-l ocupau, dar si iritati ca li s-au furat doua steaguri, ei au inceput sa-si manifeste nervozitatea. A fost suficient ca in cateva clipe sa se trezeasca imprastiati de tunurile de apa, de gaze si, mai grav, de gloante. Totul, la ordinul colonelului Daniel Georgescu, care declarase in urma cu doua zile, in Jurnalul National, ca viseaza la meciuri fara suporteri.
RIPOSTA. Primul care a reclamat incidentele din tribuna a fost antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu: ""Suporterii mi-au spus ca au fost batuti, le-au fost luate bannerele, au fost chiar impuscati"". Managerul general al Stelei a ripostat violent ieri fata de manifestarile fortelor de ordine. ""Nu cred ca isi putea imagina cineva ca in anul 2006 fortele de ordine pot comite aproape un genocid. Suporteri impuscati, suporteri maltratati, femei batute, spitale pline de suporteri. Nu trebuia ca dupa meci sa existe o organizare a jandarmilor demna de Piata Universitatii, cu suporteri scosi din taxi si batuti in ultimul hal. Vom face o verificare, exista zvonuri ca un suporter deja nu mai exista printre noi. Cine le da dreptul acestor animale sa faca asta. Trebuie sa vedem jandarmi in puscarie? Cred ca voi sta in galerie, vreau sa vad daca ma impusca si pe mine"", a declarat Stoica. Colonelul Georgescu a spus ieri ca ""jandarmii au actionat in conformitate cu prevederile legale"".

ULTRASI. La Spitalul de Urgenta, suporterilor stelisti impuscati
li s-au alaturat cei dinamovisti, in semn de solidaritate


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.