Canon SELPHY CP400 La prima vedere, aceasta imprimanta nu se remarca prin prea multe lucruri, probabil si din pricina faptului ca in unele parti ale lumii aceasta vine in pachet cu un aparat foto. La capitolul conectivitate sta destul de slab,

Canon SELPHY CP400

La prima vedere, aceasta imprimanta nu se remarca prin prea multe lucruri, probabil si din pricina faptului ca in unele parti ale lumii aceasta vine in pachet cu un aparat foto. La capitolul conectivitate sta destul de slab, avand decat un port PictBrige prin care pozele pot fi printate direct de pe aparatul foto. Singurele lucruri prin care aceasta imprimanta se remarca sunt tehnologia pe care o foloseste si lumina albastra proiectata in interior, direct pe textul cartusului foto. In ciuda pretului foarte mic al imprimantei, costul pachetelor de hartie fotografica (care vin in set de 36 de hartii sau 108 hartii) este un pic mai mare fata de restul imprimantelor prin sublimare, astfel incat un uz extensiv al capabilitatilor foto te va usura de cativa bani in plus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.