Dupa un foarte dur comunicat oficial, o replica ironica a lui Mihai Stoica si o tentativa de confruntare televizata, patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu (foto), a lansat marti seara un nou atac la adresa managerului general al Stelei. D
Dupa un foarte dur comunicat oficial, o replica ironica a lui Mihai Stoica si o tentativa de confruntare televizata, patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu (foto), a lansat marti seara un nou atac la adresa managerului general al Stelei.

De asemenea, el i-a mai luat in colimator pe antrenorul Cosmin Olaroiu, dar si pe oficialii clubului Dinamo.
In cadrul emisiunii Fanatik, Iancu l-a numit pe oficialul ros-albastrilor ""cap de menghina"", ""simplu angajat"", ""profitor"", ""om fara caracter"" si ""musca care mananca cacao"", acuzandu-l si de faptul ca ar fi ""distrus echipa Otelul Galati"". Boss-ul gruparii din Banat l-a lovit si pe antrenorul campioanei, Cosmin Olaroiu. ""Si-a premeditat plecarea de la Timisoara pentru a ajunge la Steaua"", a declarat Iancu. Acesta nu si-a incheiat tirada fara a se referi si la dinamovisti, pe care i-a numit ""specialisti in blaturi"". Dupa o interventie a lui Cristian Borcea, Iancu a spus: ""Voiam sa spun specialisti in jocurile din afara terenului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.