Mircea Rednic a anuntat ieri ca arde de nerabdare sa obtina prima sa victorie ca antrenor impotriva rivalilor din Ghencea. "Imi era dor de un meci cu Steaua. Ca antrenor nu am prea avut succese impotriva Stelei, ci doar egaluri multe. Sper ca maine (
Mircea Rednic a anuntat ieri ca arde de nerabdare sa obtina prima sa victorie ca antrenor impotriva rivalilor din Ghencea. "Imi era dor de un meci cu Steaua. Ca antrenor nu am prea avut succese impotriva Stelei, ci doar egaluri multe. Sper ca maine (n.r. astazi), sa reusesc prima victorie impotriva Stelei. Nu o sa fie usor. Asa cum Olaroiu imi pregateste surprize, asa si eu trebuie sa-i pregatesc ceva", a spus Rednic. Tehnicianul sustine ca nu s-a hotarat inca ce jucatori va folosi in linia ofensiva si nu exlude posibilitatea de a utiliza un singur atacant in derby-ul cu Steaua. "Jucatorii mei sunt pregatiti pentru acest meci. As dori foarte mult sa castigam. Nu m-am hotarat inca pe cine voi folosi in linia de atac. S-ar putea sa joc cu trei atacanti, s-ar putea sa joc cu unul singur. Baietii sunt concentrati la maxim", a precizat Rednic, stiut fiind faptul ca dispune de trei "varfuri" extrem de valoroase, Niculescu, Ganea si Danciulescu, pe care ii titularizeaza prin rotatie. Antrenorul dinamovist s-a declarat bucuros de faptul ca are valid intregul lot de jucatori. "A revenit si Adrian Cristea, care de ieri (n.r. - luni) se antreneaza normal. Nu sunt probleme de efectiv. Ce ma bucura cel mai mult este ca am tot lotul valid si am de unde alege", a mai spus Rednic. Referindu-se la adversara din aceasta seara, tehnicianul dinamovist a avut numai elogii pentru Steaua: "Suntem constienti ca intalnim o echipa foarte puternica, omogena, care practica un joc modern. Am urmarit toate jocurile lor si mai ales pe cel cu Dinamo Kiev, unde cred ca au facut un meci perfect. Imi e teama de jocul echipei, dar au jucatori care pot face diferenta. Dupa parerea mea, Dica, chiar daca sunt momente in care nu se vede in joc, este acolo unde trebuie. Il apreciez foarte mult. Si pe Nicolita, daca este intr-o forma buna". "Steaua are o echipa foarte buna si trebuie apreciati pentru ce au facut. Nu sunt invidios, nu vreau sa fiu rautacios. Ii respect pentru ceea ce au demonstrat in cupele europene, cu adversari foarte puternici. Tocmai de aia vreau sa ii bat, ca sa le aratam ca si noi suntem puternici. Ei au ajuns la formula asta dupa ani de munca. Au schimbat jucatori, si-au ales jucatori cu caracter, fara fite. E o disciplina pe care toata lumea o respecta, de la cel mai tanar, pana la cel mai in varsta", a continuat Rednic radiografia rivalilor. Apoi a revenit la echipa sa, pe care a bagat-o in sedinta dupa ultimele doua meciuri. "Am avut o sedinta pentru ca am fost nemultumit de ceea ce s-a intamplat si la Xanthi, si la Vaslui. Am luat gol in minutele de prelungiri ale primei reprize la Xanthi, iar la Vaslui in minutul 92. Insa nu se poate pune problema de relaxare, de lipsa de concentrare cand joci cu Steaua", a mentionat Rednic, care s-a declarat convins ca nu este nevoie de motivatie suplimentara pentru jucatori, care ar trebui sa vina cu bani de acasa pentru a fi titulari intr-un meci cu Steaua". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.