Jucatorii Rapidului se gandesc cu groaza la varianta ca ar putea rata cele trei puncte in meciul de azi, contra lui FC Arges, programat in Giulesti de la 20:30 si televizat in direct la Antena 1. FRICA. Mijlocasul Nicolae Grigore a declarat ca un e

Jucatorii Rapidului se gandesc cu groaza la varianta ca ar putea rata cele trei puncte in meciul de azi, contra lui FC Arges, programat in Giulesti de la 20:30 si televizat in direct la Antena 1.
FRICA. Mijlocasul Nicolae Grigore a declarat ca un eventual insucces ar reprezenta o indepartare aproape de nesurmontat fata de unul dintre obiectivele propuse in vara, respectiv castigarea titlului. ""Va fi greu cu FC Arges, ei sunt intr-o situatie dificila si o sa se agate de fiecare minge pe Giulesti"", a afirmat Grigore. Marti seara, actionarul principal al Rapidului, George Copos, a facut o vizita la ""Pro Rapid"". ""Acum nu se mai poate spune ca suntem singuri. Nu stiu daca mai e suparat, dar ne-a incurajat si ne-a spus ca dansul crede foarte mult in noi si in Razvan"", a mai zis Grigore. La randul sau, atacantul Ionut Mazilu a spus ca vrea sa confirme asteptarile suporterilor: ""Am venit cu gandul sa dau totul din mine. Vreau sa ajut echipa sa urce cat mai mult in clasament si sa isi indeplineasca obiectivele"".
DIRECTOR TEHNIC. Ieri, Grigore Sichitiu a fost numit in functia de director tehnic la Rapid. El va avea in subordine fotbalul juvenil si echipele de amatori ale clubului, din Diviziile C si D. Sectorul de care va raspunde Sichitiu va dispune de un buget separat si va beneficia, la baza ""Pro Rapid"", de doua terenuri cu gazon de cea mai buna calitate, pentru formarea tinerelor talente, si de un teren de joc destinat jocurilor oficiale ale echipelor de juniori. (Dragos
Stoica)

""ACTIONARI""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.