Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, a decis ieri sa deblocheze contractele jucatorilor, desi echipa a pierdut si intalnirea de pe teren propriu cu FC Farul Constanta, scor 0-1, din etapa a 7-a a Ligii I. "Le dau banii, poate asa nu mai au grija fi
Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, a decis ieri sa deblocheze contractele jucatorilor, desi echipa a pierdut si intalnirea de pe teren propriu cu FC Farul Constanta, scor 0-1, din etapa a 7-a a Ligii I. "Le dau banii, poate asa nu mai au grija financiara si se hotarasc sa joace fotbal. Le arat ca sunt un domn si sper ca si ei sa fie pentru a scoate echipa din impas", a declarat Penescu. De asemenea, patronul pitesetenilor i-a dat un ultimatum antrenorului italian Giuseppe Gianinni, cerandu-i sa castige puncte in urmatoarele doua meciuri, cu Rapid (in deplasare) si cu Dinamo (acasa). "Daca maine ii spun lui Giannini sa plece, el pleaca si nu cere nici un ban. Din punctul acesta de vedere este un gentleman. Va trebui sa castige puncte in urmatoarele doua meciuri si echipa sa joace bine", a spus Penescu. Altfel, membrii galeriei echipei din Trivale au protestat ieri la antrenamentul echipei conduse de Giannini, fiind nemultumiti de faptul ca favoritii ocupa ultimul loc in clasamentul Ligii I. Suporterii alb-violeti au pus pe parbrizele masinilor fotbalistilor clasamentul in care FC Arges ocupa ultima pozitie. De asemenea, acestia au afisat un banner pe care scria "Sunteti mandri ca suntem pe ultimul loc? Noi nu ne impacam cu asta deloc!". Dupa disputarea a sapte etape din Liga I, FC Arges ocupa ultima pozitie in clasament, cu trei puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.